„Îmi pare rău să-ți spun dar sunt îndrăgostit de… „


O propoziție simplă, însă plină de emoție..

„Îmi pare rău să-ți spun dar sunt îndrăgostit de…altcineva ”

Mi-am propus să vorbesc deschis, oricum tu ești jurnalul meu. Ne prefacem că iubim însă suntem doar în goană după vorbe frumoase, ne plac zâmbetele false. Îmi aduc uneori aminte de mine puștan, îndrăgostit mereu de vreo fata, dar nu-mi aduc aminte de senzația sentimentului.

Nu știu daca mă pot bucura ca sunt printre ultimii de au avut bucuria sa se îndrăgostească de vreo fată la școală, prin fața blocului jucam sticluța, mama-tata.. chestii trestii.. Mai nou e o modă să te îndrăgostești pe Facebook, tot acolo probabil îți faci si nunta și casa și copii!

Au trecut mulți ani dar îmi aduc și acum aminte cum am cunoscut-o pe ea! Acum râd, e o propoziție pe care o puteam spune peste ani si ani unor pui de omuleț, am scăpat! Ea a fost o ea, acum e doar trecut si praf în urma mea. Dacă nu era și ce bine că a fost, ani mulți pierduți pentru a învăța o lecție stupidă din viața.

Nu am înțeles niciodată, poate nu voi înțelege nici de acum… cum putem arunca ceva prețios pe nimic.

Când mi-ai spus că în visele tale a fost cineva de multa vreme, pentru mine nu a fost nimic nou. Nu neg că lumea mea a făcut stop pentru câteva secunde, mintea era plecată departe… Dar tot eu cu picioarele pe pământ, am realizat că nu realizasem nimic și doar mă îmbătam cu iluzii!

Acum suferi?!, păcat.. tocmai mi-ai dat cele mai mari satisfacții că ajungi la vorbele mele. Când ești o stâncă în fața sentimentelor nu vei realiza că viața e doar un moment, acum doare.. O să treacă, însă până atunci.. suferă!

El e acolo cu ea, tu ești cu gândul la el, eu am trecut mai departe. Am fost de multe ori ridicol, mi-am făcut probleme singur, de fapt cred că mi-am anulat tot viitorul din trecut. Am cedat de prea multe ori încât să mă mai miște ceva, astăzi pot spune că am trecut orice test.

Pentru mine ai ajuns să reprezinți o amintire veche ce caută să-și aline inima rănita. Poate el era liniștea ce putea să controleze furtuna din tine, eu am fost doar flacăra ce ti-a topit inima înghețată. A fost atât de simplu să ne jucam cu sentimentele, copii transformați în oameni schimbați de timp.

Mai sunt multe cuvinte de pus pe foaie, dar azi nu… Azi cred că simt sentimentul uitat, azi mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, azi vreau sa-ti răspund că nu-mi pasă, azi… îmi pare rău să-ți spun dar m-am îndrăgostit de altcineva!

P.S.. Curvo!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s