Între ieri și mâine!


Dragilor!

După cum am promis, chiar îmi doresc să revin cât mai des cu gândurile mele, atât cât îmi permite timpul. Am observat că scrisul este o terapie, nu doar pentru mine, este o terapie în general. Cititul este o terapie, cântecul, pictura, arta este o terapie! Noi suntem o terapie pentru noi!

Bravo Marius!!!! Începi cu o melodramă, off. Pai și ce să scriu? Viața asta mișto cu floricele și roz, îmi oferă numai satisfacții! Glumesc, viața nu este nici roz cu floricele dar nici gri cu iz de rugină. Ține de noi cum percepem lucrurile, uneori ne întărim cu o încăpățânare de oțel în a trata lucrurile. Mai ales eu!

De foarte multe ori am reușit să confund realul cu irealul, e caracteristic mie, hmm defapt nu este chiar așa.. dar am zis că sună bine, vorba aia… ce este un pesimist ? evident.. un optimist bine informat!

E un band foarte fain ” Cred că sunt extraterestru  „, de multe ori dimineața mă privesc atent în oglindă cam 3 secunde fugitiv dacă nu m-am transformat într-un om! Da, mă consider diferit, foarte diferit, ba chiar extrem de diferit.. susțin ideea unui test psihologic pentru omenire periodic, susțin si faptul ca o persoana indiferent de sex m/f ” luată” este și trebuie să fie inexistentă pentru vânători.

Am avut plăcerea involuntară de a studia comportamentul masculilor, auci si eu fac parte.., uneori te amuzi teribil să vezi cât de penibili sunt în încercarea lor de a agăța o vrăbiuță naivă! Nu cred că există termen potrivit deoarece macho, gigolo, futaciu ,  sunt total nepotrivite.

Nu voi detalia modul ordinar de a se umfla în pene în fața ” fătucilor „, însă pot spune doar atât : Băi băieții puțină diplomație in pula mea, fiți profesioniști ce dracu! Defapt nu mă pot abține în totalitate, eram undeva pe Lipscani prin 2013 cu niște colegi din companie, cu un coleg de la viitoarea/actuala companie, și diferența nesemnificativă. Un puștan.. trancănea de mama focului cât de lipicios este el la femei, cum le prostește cu ziua lui ( în fiecare week-end se naște, probabil mă-sa l-a făcut in reprize de 45 minute, eu așa am înteles) și cum pică vrăbiuțele de pe gard direct în pat! Două ore a povestit metodele lui de vânătoare, ochii îmi alergau după ospătar să cer nota.. nu reușeam căci din fundul mesei auzeam : încă un rând!!!

În mintea mea rula un horror movies, îi fut o scrumieră în dinți. Nu pentru că exista vreo invidie, ci pentru simplu fapt că mânca rahat gratuit! Însă timpul a reușit să-mi demonstreze că sunt multe ” botaniste ” pardon… femei ușoare! Și pe urmă tot ele plâng pe la prietene, pe bloguri, pe Facebook si unde mai găsesc o ușă deschisă, despre cum au fost futute și abandonate! Îmi e silă! Păi mai fetelor, nu mai sugeți pula pe mărunțiș, toate visați la stabilitate și bla bla bla, însă când găsiți un bărbat nu un băiețel, atunci ce nu mai este în regulă? Totodată mai sună prin căștile unora… melodia aia ” las-o „, pai las-o in pula mea de treabă, o să dea un cap de perete, mâine tu vei fii mult mai bine decât ai fost ieri!

Și uite cum totul se învârte într-un banal cum a fost ieri și probabil cum va fi veșnicul mâine! Am constatat că principala hrană a devenit vrăjeală, improvizație ieftină combinată cu minciunele iar rezultatul este fix ce pică.

Mă duc să dau play la o oră de lectură în cinstea voastră!

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s